Selecteer een pagina

Weer blij en virtuoos door jouw (werk)leven dansen!

Ik ben Roos van Roos Virtuoos, VA, sparringpartner, planner, orde in de chaos schepper

Creatief, sprankelend, inspirerend, vrolijk

Wat ik het leukste vind om te doen is mijn klanten ondersteunen daar waar ze dat nodig hebben, overzicht voor ze creëren, plannen, problemen meehelpen oplossen, organiseren en zorgen dat al hun media er tip top en goed geredigeerd uit zien. Ik doe dit het liefste voor creatieve, sprankelende, inspirerende, vrolijke ZZP’ers en ondernemers met een klein bedrijf. Ze willen orde in hun chaos, losse eindjes weggewerkt hebben en weer kunnen focussen op hun eigen core business. Hun to do lijst slinkt enorm, er is weer rust in hun hoofd, de positieve energie komt terug en daardoor kunnen ze weer volledig bezig zijn met dat waar zij goed in zijn.

Waar hou ik van:

Ik hou van mijn man en kinderen, samen koken, lekker eten en creatief bezig zijn, of dat nou meubels maken, mijn huis inrichten, tekenen, schilderen of klussen is, t maakt niet uit, ik word van werken met allerlei verschillende materialen heel blij. Maar ook heel erg van borrelen, eten, kletsen, spelletjes spelen en reizen met mijn gezin en met vrienden. En van mijn flip flop leven in mooi weer de afgelopen 10 jaar, maar ook van de seizoenen die ik al die jaren ook best mis.

Andere weetjes:

 

  • vroeger moest je me echt niet op avontuur sturen, nu na 10 jaar als expat leven vind ik het heerlijk,
  • ik hou echt niet van pannenkoeken, appeltaart en rookworst, maar….
  • voor dropjes, Hollandse (oude) kaas en filet americain mag je me ’s nachts wakker maken,
  • zwemmen, skiën, schaatsten en wandelen doe ik graag,
  • een kleine greep uit wat ik belangrijk vind: humor, creativiteit, lef, passie, vertrouwen en vriendschap

Waar heb ik mijn ervaring vandaan gehaald

Na 18 jaar fulltime werken als ondersteuner zijn wij, zoals ik al op mijn homepage schreef, 10 jaar geleden op avontuur gegaan naar Indonesië voor de baan van mijn man. Eerst 5 jaar Jakarta en nu al bijna 5 jaar op Bali. In deze jaren heb ik veel nieuwe ervaringen opgedaan. Eerste jaren als vrijwilliger en penningmeester in het bestuur van de Nederlandse vrijwilligersorganisatie Werkgroep ’72. Daarnaast een co-working space aan huis gecreëerd waarbij je dat waar jij goed in was deelde met diegene die er niet zo goed in was en dat juist graag wilde leren. Ikzelf workshops heb gegeven in het maken van gezonde snacks voor kinderen en het maken van “homeware”. 2 van mijn passies, koken en creatief bezig zijn met allerlei materialen. Op Bali de Masterclass “how to build your online business” gevolgd en hierna Homemade Home opgezet waarin deze passies samen komen met het delen van mijn expatervaring (met name alles waar je tegenaan loopt in het traject van weten dat je gaat tot gesetteld zijn en dan? Wat dan?).

Al mijn verschillende ervaringen van de afgelopen 30 jaar komen nu samen in Roos Virtuoos.

Heb je een vraag? Stel hem zeker !