Selecteer een pagina

Wie en Wat is Roos Virtuoos!

Roos Virtuoos is er! Ik ben Roos van Roos Virtuoos, VA, sparringpartner, planner, orde in de chaos schepper

Hoe is Roos Virtuoos ontstaan?

Ik zal je meenemen in mijn reis ernaartoe. Van nature ben ik een planmatig en goed georganiseerd mens en je moest me vooral niet uit mijn comfortzone halen. Toen wij 10 jaar geleden in het expatleven stapten werd ik dus enorm uit die comfortzone getrokken. Er zat ongeveer 3,5 week tussen het moment dat we wisten dat we gingen en we voet zetten op Indonesische grond. Geen tijd om overal over na te denken maar flink doorschakelen, inpakken, huis klaar maken voor verhuur, kinderen voorbereiden, toch nog even snel trouwen, afscheid nemen, school, reis, huis regelen en gaan! In eerste instantie voor een half jaar….inmiddels al 10 jaar!

 

Als expat leven is toch een feestje….?

Wij waren het eerste gezin dat als expat voor mijn mans bedrijf op pad ging, toen nog niet heel groot en dus voor alles zelf aan de bak. Huizen, visa, werkvergunningen moesten geregeld, maar ook zelf landen, een nieuw home away from home maken voor mijn gezin, kinderen (toen 1, 4 en 7) naar een nieuwe school, nieuwe mensen ontmoeten, nieuw sociaal leven opzetten en wennen aan een nieuwe omgeving en een nieuwe cultuur. Als expat leven een feestje? Ja zeker, maar het is echt niet elke dag feest hoor. Ons dagelijks leven van werk, school en huishouden gaat ook gewoon door en er zijn dagen dat je denkt wat doe ik hier in godsnaam, ik mis mijn oude leven, mijn familie, mijn vrienden, ik word even gek van deze cultuur of dit land. Gelukkig kan ik zeggen dat dit soort dagen snel voorbij gaan en er, in ieder geval voor ons, heel veel dagen zijn dat we enorm genieten. Nu, na 10 jaar en 7 verhuizingen die we altijd last minute verzinnen (op de één of andere manier blijft dat schakelen in ongeveer 3 weken tijd een rode draad!!!), heb ik heel wat nieuwe vaardigheden aan mijn lijstje toegevoegd.

Waarom Roos Virtuoos?

Ik was deze jaren niet doorgekomen als ik niet zo goed was geweest in plannen en organiseren en het overzicht zien in de chaos. School en werkschema’s gaan gewoon door, dus snel alles weer op orde hebben is belangrijk en creëert voor iedereen rust. Nu de kinderen groter zijn, groeit bij mij ook weer de behoefte om zelf aan de slag te gaan. Roos Virtuoos is het resultaat, al mijn (werk)ervaringen van de afgelopen bijna 30 jaar komen hierin samen en die wil ik heel graag gebruiken om jou te helpen!!

Beantwoord jij één van de volgende vragen of misschien wel allemaal met een JA?

  • Ben jij kwijt waarom je ook alweer zo blij werd van je werk?
  • Slaat de stress toe als je naar jouw to do lijst kijkt?
  • Stroomt je positieve energie weg?
  • Heb je te weinig tijd om met jouw creativiteit bezig te zijn, jouw core business?
  • Is jouw balans tussen werk en privé weg en heb je veel te weinig tijd voor jezelf, je gezin en om bij te kletsen met je vrienden?
  • Het werk roept om aandacht en je hebt er simpelweg geen tijd voor en je zou het eigenlijk ook niet zelf moeten doen?

Dan wordt het tijd misschien tijd voor:

 

“Do what you do best, and outsource the rest” 

by Peter F. Drucker

 

Want, hoe fijn zou het zijn als jij ook weer de balans terug krijgt en weer virtuoos door jouw werk danst!

Hier lees je wat ik de afgelopen jaren heb gedaan en hieronder kun je meteen mijn hulp inroepen.