Selecteer een pagina
Online werken als VA

Een VA is

Een Virtual Assistant of Virtueel Assistent is een zelfstandige met een eigen specialisatie die jou als ondernemer werk uit handen neemt zodat jij dat kan blijven doen waar jij goed in bent.

Werk wat je niet wil of kan doen!

Als ZZP-er moet jij werkzaamheden zoals bv websitebeheer, financiële administratie, marketing, management, klantenservice enz. allemaal zelf doen, er is niet zoals bij grote bedrijven iemand per specialisatie aanwezig. Werkzaamheden die je op jouw to do lijst aanstaren maar die je te veel tijd kosten, of die je misschien helemaal niet leuk vindt om te doen, of niet wil doen, niet zou moeten doen of niet kan doen omdat jouw expertise er niet ligt. Ze kosten je  veel te veel tijd en energie, welke je veel beter kunt besteden aan jouw eigen core business, jezelf, je gezin en vrienden.

Hoe werkt dat dan?

Voor dat werk kan je dus een VA inhuren, zij is gespecialiseerd in die werkzaamheden, het is haar core business en voert ze vaak sneller uit dan jij. Je huurt haar in voor een project of een bepaald aantal vooraf afgesproken uren per week of maand, afhankelijk van hoeveel werk je uitbesteedt. Ze werkt voornamelijk online, vanaf die plek waar ze op dat moment is of vanuit haar eigen kantoor met eigen apparatuur en heeft kennis over systemen en tools die nodig zijn. Ze zal zo efficiënt en effectief mogelijk werken en dat ook voor jou gaan inregelen. Ze is zelf ook ondernemer dus ze weet wat daarbij komt kijken, ze is jouw sparringpartner en denkt met je mee.

Dus wat kan een VA voor jouw bedrijf betekenen!

  • Een VA creëert extra tijd voor jou door te zorgen voor die werkzaamheden die jij niet kunt, wil of zou moeten doen.
  • Een VA is jouw back-up plan wanneer je te druk bent om alles te kunnen doen.
  • Een VA is een deskundige die jouw chaos organiseert.
  • Een VA is jouw externe assistant die jouw to do list in no time opschoont.
  • Een VA is HET verschil tussen moeten doen en gedaan hebben
  • Een VA is een geheim wapen voor jouw bedrijf dat je vooruit helpt te komen, en
  • Een VA is de zegen in jouw bedrijf die jouw ideeën omzet in werkelijkheid.

Dus waar wacht je nog op?

 

DO WHAT YOU DO BEST AND OUTSOURCE THE REST!